Det är aldrig för sent att ta en selfie med Lenovo Vibe S1 Lite! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Det är aldrig för sent att ta en selfie med Lenovo Vibe S1 Lite! (Foto)

Ta fantastiska selfies och groupies i mörkret med Lenovo VIBE S1 Lite

Las Vegas, NV – 5 januari 2016: Idag på CES i Las Vegas tillkännagav Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) den nya Lenovo VIBE S1 Lite – som bevisar att prisvärdhet, prestanda och underhållning går hand i hand.

Alla fotooperationer sker inte i starkt ljus och ibland drabbas den perfekta selfien i svag belysning. Så vi gav Lenovo VIBE S1 Lite en 8MP frontkamera med ett 5-delat objektiv för nollförvrängning, en Sony-bildsensor och en inbyggd selfieblixt för att öka mängden ljus som fångas. Vill du ta en “grupp”? Panoroama-selfies-funktionen kommer att få in hela besättningen och retuscheringsmjukvaran säkerställer att alla är redo för sociala delning. Vi stannade inte vid selfies; vi har också lagt till en 13 MP PDAF bakre kamera och dubbla LED CCT-blixtar på baksidan för att ge skarpare färgbilder varje gång solen går ner.

Lenovo VIBE S1 är förberedd för alla typer av underhållning och kommer med en 5,0 ”wide-view Full HD-skärm, och den håller användarna mobila med sitt kraftfulla 2700mAh batteri som kan spela upp filmer eller musikvideor i timmar. Vi har designat den för att hantera streaming, nedladdning och multitasking som användare förväntar sig, tack vare dess 64-bitars MTK 6753 åttakärniga 1,3 GHz-processor och LTE-anslutning. Och 16 GB inbyggt minne, plus upp till 32 GB som kan utökas genom microSD-lagring, innebär massor av utrymme för musik, filmer, spel och bilder.

Det är inte allt. Lenovo VIBE S1 Lite ser bra ut och känns också bra med sin inslagna metallram och ergonomiska böjda baksida som gör den extremt bekväm och snygg. Den kommer att finnas i Matte White och Matte Blue.

Prissättning och tillgänglighet

Priset till $ 199 (USD) Lenovo VIBE S1 Lite kommer att finnas tillgänglig från och med tidigt i år i länder där Lenovos smartphones säljs. Priserna kan variera från land till land för alla modeller som anges ovan.

Relaterade artiklar

Back to top button