Det amerikanska flygvapnet utvecklar sin första hypersoniska missil –

En av de många amerikanska flygvapnets skvadroner som nyligen testades raketspets för hypersoniska vapen. Denna mycket farliga pilspets med mycket höga explosionsskador kommer att träffa raketmodell detta utvecklas för detta av den amerikanska militären.

En raket av den här typen är en hypersonisk modell som kan nå otroliga hastigheter, ungefär 9 000 kilometer i timmen. Vid dessa hastigheter kan det här vapnet förstöra alla mål det träffar.

Förmågan att röra sig trots sin hastighet

Detta vapen är uppdelat i flera delar. En av dem ansvarar för start och acceleration i luften. När målet är uppnått i form av höjd och hastighet , denna del är lossad från strukturen och tillåter raketen att ha stor lätthet att röra sig och kan till och med nå över 11 000 kilometer i timmen.

Även om den flyger i en vansinnig hastighet kan den göra olika banor i luften och röra sig åt vilket håll som helst, vilket gör den fantastisk. väldigt hårt vapen för sökning och förstörelse.

För att säkerställa att detta vapen har mycket mer destruktiv kraft som också gör att den kan förstöra mer än ett mål samtidigt, kommer det att finnas ett explosivt vapen vid raketens spets, vilket, när det detoneras, kommer att orsaka ammunition som ska delas ut i området där utbrottet inträffar.

Destruktivt vapen

Att utveckla detta destruktiv Den amerikanska militären var tvungen att genomföra många tester för att få information som skulle göra det möjligt för denna missil att få optimal prestanda och utan fel. En av utmaningarna som teamet ställdes inför tidigt var design. De var till och med tvungna att studera egenskaperna hos den explosiva ammunition som hittades inuti raketens spets.

Raket

För tre månader sedan genomfördes det första testet med denna raket, som slutade i misslyckande, eftersom den del som ansvarar för att bestämma hastigheten och höjden. fungerade inte … Det förväntas dock att testet kommer att genomföras igen inom en snar framtid, eftersom de kontroller som genomfördes med explosiv ammunition allt gick som planerat.

Följaktligen verkar krigets framtid när det gäller missiler vara nära att vara rotation … Även andra rivaliserande makter i USA utvecklar andra mycket futuristiska vapen som kommer att stå emot krig. till nästa nivå.

Relaterade artiklar

Back to top button