Destiny-märkta brödrostar och bröd –

Bungie brödrost

Det är fascinerande att se vissa företag ta steget att tillfälligt lägga ner sin vanliga produktlinje och lansera något du aldrig föreställt dig. Ett exempel som säkerligen kommer att tänka på just nu är Microsofts kylskåp i form av dess senaste spelkonsol, Xbox X-serien.

Tja, den produkten som delvis föddes ur ett meme kommer inte längre bara att finnas på listan över konstiga saker som videospelstillverkare gör och gör. Nu tillagd brödrost från ödet , det populära Bungie-spelet. Ja, du läste rätt, och det du ser på bilderna är inget skämt. Företaget tillverkar en brödrost för att göra din morgon ännu mer teman.

Hur kom idén att skapa en brödrost och förverkligades den till slut? Du vet att Bungie är en videospelsstudio vars huvudsakliga fanbärare för tillfället är videospelet Destiny, ett first-person shooter med ett massivt online multiplayer-läge som du till och med kan spela gratis via Google. Stadion just nu.

Jo, för bara ett år sedan höll företaget en kampanj, alla intäkter går till välgörenhet. Under samtalet sades det att om ett visst belopp nås kommer de att studera idén om att skapa Destinys officiella brödrost … Så, som ni kan föreställa er, har de nått den siffran, och detta är resultatet av detta löfte.

Vad är det som är så speciellt med Destiny brödrost

En brödrost kommer inte att göra något fint eller annorlunda än den du redan har hemma för att skåla varje morgon och äta frukost, men om du är ett tv-spelsfan kan du behöva en av flera anledningar.

För det första är den mycket klassiska designen ganska iögonfallande, och Destiny-logotypen på utsidan är säkerligen något som spelare skulle vilja visa upp i sina kök. Det finns också det faktum att brödet är märkt med ett av vapnen i spelet när brödet är rostat. Så när du samlar in olja har du något speciellt på dina händer. Sist men inte minst, eftersom den innehåller en smörgåshållare med Destiny-loggan, så att du kan ta den med dig till lektionen eller till kontoret.

Men viktigast av allt kommer försäljningen av denna brödrost också att bidra till forskning, som Bungie donerar 10 % av inkomsten den genererar … Så förutom att det kan vara en väldigt intressant produkt och ha en hög prislapp jämfört med vad någon annan brödrost kostar som Destiny-fan, så kommer den säkert att locka dig. Och se, vem vet, om mellan det Xbox-formade kylskåpet och nu det här, om ett par år kommer alla dina enheter att vara personliga med något relaterat till videospelens värld.

Förresten, priset på Destiny e brödrostar dollar 85 och att den officiella sajten redan är öppen för förköp.

Relaterade artiklar

Back to top button