Dessa tvivelaktiga squiggles kommer att vara huvudpersonerna i Honor Play Special Edition

Note: We hope you enjoy reading this article: Dessa tvivelaktiga squiggles kommer att vara huvudpersonerna i Honor Play Special Edition

Honor Play, på våra breddgrader, är känt för att vara den första smarttelefonen som kan skryta med Turbo GPU, en enhet utvecklad av Huawei / Honor som kan öka grafikprestandan med 60% och samtidigt minska förbrukningen med 30%, tack vare en speciell kombination av hårdvara och mjukvara. Den här modellen har dock ännu inte landat på vår marknad (även om den kan göra det snart), vilket riskerar att gå vilse bland tillverkarens stora utbud av smartphones. Den nya Specialutgåva men det kan hjälpa det att bli mer minnesvärt.

De specifikationer teknikerna för enheten kommer att finnas kvar oförändradså låt oss fortfarande prata om skärmar från 6,3″ full HD+ (1 080 x 2 340 pixlar i 19,5:9 med hack), SoC Kirin 970, 4/6 GB RAM, 64 GB internminnedubbel bakre kamera (16 + 2 megapixlar) och batteri från 3 750 mAh. Istället kommer det att förändras utseendeti synnerhet bakstycket. Bedöm själv om det är på gott eller ont.

För denna specialutgåva har Honor valt en laserbehandling att imponera på metallytan en speciell komplott futuristiskainspirerad av elektroniska kretsar.

Det kommer att finnas två färger tillgängliga, det vill säga Förtrollande röd Och Magic Night Blackmedan priset kommer att stiga till 2 499 yuan (cirka 315 € vid nuvarande växelkurs). Förutom standardversionen är den för närvarande endast tillgänglig i Kina, från och med 1 augusti.

Relaterade artiklar

Back to top button