Dessa tre smartphones kan ha samma märke som en router, men de kallas Neffos C5 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Dessa tre smartphones kan ha samma märke som en router, men de kallas Neffos C5 (foto)

TP-LINK lanseras officiellt Neffossin första smartphone-serie, och tillkännager de detaljerade tekniska specifikationerna för C5-serienden banbrytande generationen av smartphones från TP-LINK.

Alla tre Neffos-modellerna garanterar höghastighetsdrift, stort lagringsutrymme, flertrådad bakgrundsfunktionalitet och en kraftfull kamera för att ge användarna en balanserad och njutbar upplevelse.

Neffos C5 den har en 64-bitars fyrkärnig processor, 16 GB ROM och 2 GB RAM. Den har en superkamera som har ett smart läge och 30 konstfilter.

Med 5,5 tums FHD IPS-skärm, C5 Max låter dig skapa kristallklara bilder både i de minsta detaljerna och i verkligt exakta färger, från vilken vinkel du tar bilden. Den är utrustad med en 5 megapixel främre kamera och en 13 megapixel bakre kamera, vars stora F2.0 bländare gör att användarna kan ta underbara bilder när som helst.

Smarttelefonen C5L kommer med 1 GB RAM, 8 GB ROM och stöder upp till 32 GB utbyggbart SD-minne. Den har en 8 megapixel bakre kamera och en 2 megapixel främre kamera.

Neffos-serien kännetecknas också av enkelhetens skönhet i kombination med dess industriella design. Den framhäver den ursprungliga färgen på materialet och strukturen genom att inkludera polykarbonatkomponenter. Den ger ett bra grepp tack vare optimeringen av kanterna, böjda och rundade, och sidoknappens ergonomi.

Neffos är ett nytt äventyr för TP-LINK som gör att vi kan erbjuda våra användare en längre livsstil. Vi förväntar oss att dess prestanda på den globala marknaden ger oss referenser för att utveckla nya och bättre produkter i framtiden“, har han förklarat Justin du, Vice vd för TP-LINK. “Vår “Smart & Simple”-filosofi återspeglas i alla våra produkter som syftar till att göra livet enklare för användarna. TP-LINK kommer att fortsätta bygga en intelligent livsstil.

Relaterade artiklar

Back to top button