Dessa stulna bilder kan vara en första glimt av BlackBerry ‘Krypton’

Note: We hope you enjoy reading this article: Dessa stulna bilder kan vara en första glimt av BlackBerry ‘Krypton’

Vi går mot oktober, månaden under vilken inte bara Huaweis efterlängtade Mate 10-produktfamilj kommer att presenteras, utan också en ny BlackBerry-smarttelefon, med en stor egenhet: Blackberry-märkets återkomst till enheter helt pekskärmdvs utan ett fysiskt QWERTY-tangentbord.

Om du har följt nyheterna hittills läckt vidare Krypton – det här är kodnamnet kopplat till den nya BlackBerry-modellen – du vet att det inte är spekulation, men allt började under den senaste IFA, när en exponent för TCL – Kinesiskt företag som äger det ärorika amerikanska varumärket – talade om existensen av en smartphone med pekskärm, med IP67 certifieringkommer i oktober.

Efter att ha samlat spår av sin passage till WiFi Alliance och al FCChär äntligen bock ett par stulna skott som skulle kunna ge oss de första ledtrådarna om dess estetiska linjer. Tyvärr är dessa inte entydiga bilder, i själva verket övre detalj på baksidan av den påstådda Krypton.

Bakom en KEYone Black Edition – färsk från ankomsten till Europa – den nya BlackBerry-modellen visar en design som inte skiljer sig mycket från själva KEYone och från andra enheter från det senaste förflutna. Kroppen har en speciell konsistens med sneda ränderavbruten på den övre delen av en metallband (eller åtminstone så det verkar vid första anblicken), där enkelkamera och LED-blixt. Absolut inte en revolutionerande design, men vi väntar på mer exakta bilder för att göra oss obalanserade domar.

Relaterade artiklar

Back to top button