Dessa skulle vara de nya Moto Z3, Moto G6 och Moto X5, som ser lite ut som iPhone X (foto)

Motorola värmer upp motorerna med avseende på nya modeller som ska presenteras under 2018, men ryktena går ännu snabbare. Enligt uppgifterna och framför allt bilderna som läckt ut de senaste timmarna kan vi förvänta oss goda nyheter från de som borde vara de nya Moto G6 – i standard-, Plus- och Play-varianterna – och Moto X5som kunde ha en egenhet lånad från det andra X, Apples.

Designen av de nya modellerna i den berömda Moto G-familjen kunde inspireras av den tidigare Moto X4, vilket framgår av de båda karossens slingrande linjer, gjorda av 3D glasatt porthålet i vilket kamerafacket är placerat, med dubbelkamera från 12 + 5 MP både på standardvarianten och på Plus, medan det blir ett enkelrum för G6 Play. På framsidan ska det finnas en kamera från 16 MP.

Skärmen ska vara från 5,7″ på standard G6 och från 5,93″ på Plus, båda 18:9 vid upplösning Full HD+ (1 080 x 2 160 pixlar); G6 Play bör också ha en 18:9-skärm från 5,7″men i det här fallet sänks upplösningen tillHD+ (720 x 1 440 pixlar).

När vi går ner till hjärtat av hårdvaran hittar vi en SoC Lejongap minskat i olika former: modell 450 på standardutgåvan, 630 på Plus. För resten talar vi om minnesnedskärningar med 3/4 GB av RAM e 32/64 GB av internminne, men på Plus-versionen kan det även finnas en modell från 6 GB av RAM. Batterierna ska vara från 3 000 mAh för G6, 3 200 mAh för G6 Plus och ben 4 000 mAh för G6 Play. Nyfiken på positionen för läsare fingeravtryck, integrerat i den främre knappen för G6 och G6 Plus, men flyttat till den bakre kroppen för G6 Play.

Pratar om färgerG6 förväntas finnas tillgänglig i svart, silver och roséguld, G6 Plus i Indigo (svart), Nimbus (silver) och Dark Lake (mörkgrön), medan G6 Play i mörkgrått, guld och mörkblått.

Förmodligen kommer presentationen av dessa enheter att hända till nästa MWC 2018med priser som kan ligga mellan $240 för standard G6 ei $330 för G6 Plus.

Uppenbarligen är detta bara rykten, så ta dessa uppgifter med försiktighet.

Ännu mer intressant är informationen om vad som kan vara den nya Moto X5, som tar upp linjerna för de enheter som redan nämnts och tar dem vidare. Återigen har vi en visning från 5,9″ i 18:9 vid upplösning Full HD+ (1 080 x 2 160 pixlar), men på denna modell ramar är fortfarande optimerade, tack vare närvaron av en liten “inkräktare” på toppen: den hack i iPhone X-stil!

Den lilla ön på skärmens övre kant ska integrera öronkapseln och dubbel främre kamerasom skulle paras ihop med bakre dubbelkameramycket lik den för Moto G6 och G6 Plus.

Skalet ska vara gjort av glasmen det verkar inte finnas några spår av fingeravtrycksläsaren, som kan vara helt frånvarande till förmån för andra upplåsningslösningar – kanske ansiktsigenkänning?

Dessutom kan det finnas två mycket intressanta överraskningar på mjukvarunivå: den första är den nya Moto XPMotorolas nya artificiella intelligens som inte mycket är känt om, medan den andra gäller enda hemknapp integrerad på displayen, som kan vara den enda tillgängliga för att navigera i systemgränssnittet, kanske via svep och gest.

Även det senare verkar vara en lösning inspirerad av apple-smarttelefonen, men för närvarande finns det ingen exakt information om det.

Data om resten av hårdvaran saknas också, liksom de om pris Och presentation officiell. Vi kommer troligtvis att veta mer under de kommande veckorna, men denna Moto X5 blir redan en av modellerna att hålla ett öga på under denna tidiga 2018.

Även utbudet Moto Z3 den borde ha en liknande design som de modeller som redan har setts, med ännu mer raffinerade och speciella linjer på båda utgåvorna standard- än på Spela. Skärmen från 6″i 18:9 vid upplösning Full HD+ (1 080 x 2 160 pixlar) ska den ha böjda sidokanter och mycket tunna ramar.

Som på Moto X5, den läsare för fingeravtryck, men det finns istället enda funktionstangent på skärmens nedre kant. Bekräftade närvaron av dubbelkamera både på baksidan och framsidan, vilket bör åtnjuta mjukvarustöd Smart kamera Och Moto-upplevelsersom vi redan har pratat om tidigare.

Inga detaljer om den interna hårdvaran är kända, men de bör vara medelhöga enheter. Det kan också finnas en tredje variant med toppspecifikationer, som borde passa en Snapdragon 845 och en skärm med högre upplösning.

Vad som är säkert är att ai-stöd inte bör saknas Motorcykel Modför att sättas in i lämpligt bakre hölje, och just för denna serie av tillbehör kan det finnas intressanta nyheter.

En av de första nya modulerna som kommer med det förnyade Motorola-sortimentet kan vara den som är relaterad till 5G-teknikkan lägga till stöd till denna typ av nätverk på alla enheter som är kompatibla med Moto Mod. Även om det är ett ganska speciellt tillbehör kan det vara en mycket viktig enhet för dem som vill prova denna anslutning före sin tid, utrusta den egna smartphone av detta stöd även om det inte tillhandahålls vid köptillfället.

Den beskrivna modulen ska komma tillsammans med nya Moto Z3, så den officiella presentationen väntas i början av sommaren.

Det mest troliga datumet är nästa juniäven om vi ser fram emot fler nyheter under de kommande veckorna.

Relaterade artiklar

Back to top button