Dessa läckta bilder vill övertyga oss om att Xiaomi redan arbetar på Mi MIX 3

Note: We hope you enjoy reading this article: Dessa läckta bilder vill övertyga oss om att Xiaomi redan arbetar på Mi MIX 3

En värld av ledtrådar, rykten och påstådda läckta bilder det slutar aldrig och ser ingen i ansiktet. Hur ska man annars kommentera, drygt två månader efter Xiaomis presentation Mi MIX 2de nya stulna skotten publicerade av den välkända sajten / Läckorsom skulle skildra bakpanelen på den påstådda Mi MIX 3?

I sanning skulle bilderna se ut realistisk, därför är det legitimt att tvivla, vi bör inte ens avfärda dem lättvindigt. Att analysera detaljerna, det som direkt fångar ögat är det utrymme reserverat för kameran, eller det vore bättre att säga till kamerorna. Ja, eftersom Xiaomi har överraskat många med valet att bekräfta den enda bakre fotografiska sensorn i Mi MIX 2, medan det i denna panel är ganska uppenbart att det finns utrymme för mer än en kamera.

En påstådd skyddsöverdrag av denna nya modell visar till och med tre hål anordnade vertikaltEn av dem kan dock vara för blixt-LED.

Position, form och utsprång påminner dock utan tvekan om iPhone X, bland annat för en estetisk detalj mycket kritiserad även av de mest inbitna apple fans.

Resten av raderna skulle dyka upp återskapa de som redan setts på Mi MIX 2, så mycket att man, när man tar dessa bilder för gott, kan tänka mer på ett projekt än ett Mi MIX 2 Plus (eller något liknande), än till en riktig efterträdare. Om det verkligen finns något grundat i dessa första bilder, kan du vara säker på att vi snart kommer att påverkas av det. Du, för tillfället, vad tror du?

Relaterade artiklar

Back to top button