Dessa kommer att vara de många färgerna på nya LG G7 ThinQ

Note: We hope you enjoy reading this article: Dessa kommer att vara de många färgerna på nya LG G7 ThinQ

LG G7 ThinQ borde nu vara väldigt nära officiell debut, vilket framgår av intensifieringen av rykten och bilder som läckt ut på nätet de senaste veckorna. Den sista av dessa är relaterad till de möjliga färger av kroppen i den nya LG-toppserien, avtäckt av en ny rendering.

Som du kan se på bilden du hittar i galleriet, som borde vara en “officiell tryckåtergivning”, är färgprovet på den nya smarttelefonen från det koreanska företaget ganska stort: ​​det sträcker sig från klassikerna Aurora svart Och Platina grå till det mest fascinerande Marockansk blå Och Marockansk blå (matt)upp till det extravaganta Hallonros.

Förutom färgerna bekräftar den nya renderingen också resten av designen på denna enhet, till att börja med hack framsidan och den dubbelkamera vertikalt på bakkroppen. Det finns inte ens läsaren för Fingeravtryck på baksidan, som bekräftat igen på fjärde fysiska nyckeln dedikerad till AI-funktionerna i ThinQ-systemet.

Standardfärgen bör varaAurora svartmedan de andra bara kan komma i vissa utvalda marknader och under månaderna efter att terminalen lämnats.

För närvarande förblir dock denna information bara rykten och förtjänar att tas med försiktighet: om du funderade på att behöva boka en resa till Korea för att köpa din nya LG G7 i rosa version, råder vi dig att vänta tills officiell presentation.

Relaterade artiklar

Back to top button