Dessa kan vara möjliga pressrenderingar av Moto Z3 Play (foto) (uppdaterade: nya bilder)

Note: We hope you enjoy reading this article: Dessa kan vara möjliga pressrenderingar av Moto Z3 Play (foto) (uppdaterade: nya bilder)

Ja, det är fortfarande han, ännu en gång. Den nya Motorola Moto Z3 Play har dykt upp igen i onlinerykten, tack vare några opublicerade renderingar som har all känsla av att vara verklig officiella pressbilderäven om det inte finns några bekräftelser i frågan.

För att säga sanningen så hade den första av dessa bilder redan läckt ut för lite över en månad sedan och avslöjade både framsidan och baksidan av enheten. Resten av renderingarna gör inget annat än att lyfta fram de ytterligare detaljerna i kroppen, vilket låter oss beundraelegant design och de exklusiva funktionerna: den kantlösa displayen, de två mikrofonerna i den nedre delen på framsidan, fingeravtrycksläsaren på sidan, hyttventilen med den bakre dubbelkameran och de andra elementen som redan har setts och reviderats under de senaste veckorna.

Uppenbarligen saknas inte kontakten för i Motorcykel Modsynlig på den nedre delen på baksidan, som även kommer att användas för att fästa den nya 5G-modulen som ska komma tillsammans med denna modell.

Kort sagt, spelen verkar nu vara gjorda, vad som fortfarande saknas är den officiella bekräftelsen på datumet för presentation. Motorola kommer att hålla ett event härnäst 6 juni i Brasilien och vi ska se om det här är en möjlighet att ta reda på mer om denna nya Moto Z3 Play, som nu efterlängts alltmer.

Uppdatering 2018-05-31 kl 10:00

Läckaren Roland Quandt har lagt upp nya bilder på Moto Z3 Spelasom också ger oss lite information om de första tillbehören som den kan vara kompatibel med.

I renderingarna ser vi att det på baksidan är möjligt att koppla ihop några av de Motorcykel Mod redan finns på marknaden, till exempel högtalaren och projektorn. Fler tillbehör kommer sannolikt att lanseras under de kommande månaderna, så detta är bara en förhandstitt på den här modellens expansionsmöjligheter.

Relaterade artiklar

Back to top button