Dessa kan vara den nya Motorola 2016, åtminstone “delvis” (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Dessa kan vara den nya Motorola 2016, åtminstone “delvis” (bild)

Ett inlägg nu något daterat (23 januari) av en välkänd Motorola-whistleblower har avslöjat några bilder på vad som kan bli framtida smartphones för det nu Lenovo-företaget.

Förvänta dig inget för hög upplösning, men de visade telefonerna, eller till och med delar av några av dem, har onekligen Motorolas stämpel. Det blev genast tal om Moto G (2016) Och Moto X (2016)även om det inte finns några exakta ledtrådar som nödvändigtvis pekar i riktning mot det ena eller det andra.

LÄS ÄVEN: Den första bilden av en Moto X-prototyp (2016)

De två första bilderna föreslår den nya Moto X på grund av hur den ser ut metallkroppmedan de andra två, med omslag mer rundade och färgade, till och med utbytbara, de kan associeras med den nya Moto G, men vi upprepar att det bara är två hypoteser.

Vad som är säkert är att det aldrig mer än i år finns förväntningar på de nya Motorola-modellerna, särskilt för att förstå hur mycket som egentligen finns kvar av det amerikanska företaget eftersom det nu är en del av kinesiska Lenovo, och med ryktena i den meningen att det finns har ofta gjorts motstridiga, är det ännu tidigt att säga hur saker och ting verkligen står till.

Relaterade artiklar

Back to top button