Dessa kan vara de första referenserna till Pixel 8

Note: We hope you enjoy reading this article: Dessa kan vara de första referenserna till Pixel 8

Efter att ha känt till Pixel 7 i detalj, de bästa smarttelefonerna från Google för 2022, börjar du genast tänka på ny generation.

Vi hänvisar tydligt till Pixel 8, flaggskeppen som Google bör lansera mellan knappt ett år. Under de senaste timmarna har det som verkar vara jag dykt upp online första referenserna absolut till den nya Pixel 8 som borde ha i pipeline.

Den vanliga Roland Quandt har precis rapporterat att han har grävt fram några intressanta referenser till gudar nya modeller av smartphones inom koden för Android 14, den nya stora uppdateringen av den gröna roboten som kommer med namnet Upside Down Cake. Dessa referenser indikerar närvaron av “Hes“och”Shiba“.

Dessa två enheter kan motsvara nästa Pixel 8 Och Pixel 8 Pro. Båda borde följa med 12 GB RAM, medan den förra bör ha en upplösningsskärm 2 822 x 1 344 pixlar och den andra en skärm med full HD-upplösning från 2 268 x 1 080 pixlar.

Så det kan vara så att Husky matchar Pro-varianten, med tanke på den högre upplösningen som stöds.

Ryktena som cirkulerar på nätet tyder på att det inte borde finnas några särskilda nyheter vad gäller designmed beständigheten av det vanliga bakre stång för kameran som nu kännetecknar Google Pixel-serien.

Det som just har dykt upp på nätet är tas med tång eftersom dessa är referenser som finns i en icke färdigställd kod. Det är nästan ett år kvar innan Pixel 8 e många överraskningar de kanske fortfarande lurar.

Relaterade artiklar

Back to top button