Dessa gör visar hur designen på en Google Pixel 4 mini skulle se ut

Vi förväntar oss en Google Pixel 4 och en Pixel 4 XL för oktober månad, men … Vad händer om Google introducerar en Google Pixel 4 mini? Några nyligen gjorda visningar visar hur designen på denna mer kompakta terminal skulle se ut och vi har blivit kär.

Naturligtvis är de enkla återgivningar, konceptuella bilder skapade från idéer, rykten eller läckor. För tillfället har vi inte sett tecken på en Google Pixel 4 Mini, men jag tycker det är intressant att visa hur den här designen som Jonas Daehnert har skapat skulle se ut. Som vi kan se på bilderna, Google Pixel 4 mini skulle ha en liknande design som Pixel 4, med en uppenbarligen glasbaksida och den populära fyrkantiga kameran, som skulle komma med en dubbel sensor.

Framsidan har knappast några ramar, det mesta av utrymmet skulle vara för en skärm på cirka 4,6 tum och ett format på 21: 9. Med Pure Android ser det riktigt bra ut. Enheten skulle ha USB C i botten och högtalare på skärmen.

Jonas har också delat en bild där Pixel 4 mini ses med två typer av skärmar: en i färg och en i svart och vitt. Det är mycket osannolikt att Google introducerar den här enheten, men det vore intressant att se en modell med en så kompakt skärm och en liten design.

Relaterade artiklar

Back to top button