Dessa borde vara de nya Samsung Galaxy A9 Star och A9 Star Lite (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Dessa borde vara de nya Samsung Galaxy A9 Star och A9 Star Lite (foto)

En ny Samsung-smartphone har börjat dyka upp på ryktescenen de senaste dagarna. Vi pratar om den nya A9 Star-serien, som kan innehålla de två varianterna inuti Samsung Galaxy A9 Star Och A9 Star Lite.

En av de två modellerna har redan dykt upp på några bilder av TENAAsom har avslöjat designen och vissa tekniska data, men det är den nya riktiga bilden av Lite version för att få oss att bättre förstå vad det kan vara. Enheten verkar faktiskt ganska lik Galaxy S Lite Luxury som släpptes för några dagar sedan i Kina, med rundade kroppshörn, bakre dubbelkamera och bildskärmsramarna inte för små.

Den interna hårdvaran kan dock vara annorlunda. Enligt rykten ska Lite-versionen ha en skärm Super AMOLED 18:9 från 6 tum med Full HD+-upplösning och kunde montera en SoC Qualcomm Snapdragon 450 med 4 GB av RAM-minne. Dual-camens sensorer ska vara från 16 MPmedan den främre kameran skulle vara från 24 MP.

För närvarande finns det ingen annan exakt information eller om pris inte heller på det eventuella datumet för presentation. Vissa källor indikerarsommar som rätt tidpunkt att se lanseringen av dessa nya Galaxy A9 Star, så vi kommer att försöka ta reda på mer under de kommande veckorna.

Relaterade artiklar

Back to top button