Dessa bilder skulle bekräfta den uppenbara dubbla kameran i Huawei P10, och den mindre uppenbara hemknappen (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Dessa bilder skulle bekräfta den uppenbara dubbla kameran i Huawei P10, och den mindre uppenbara hemknappen (foto)

Huawei väntas vid porten nära Mobile World Congress 2017, med tillkännagivandet av sin senaste topp i sortimentet, Huawei P10, varav en del fragmentarisk information redan har dykt upp och som nu verkar “naken” i bilderna av dess påstådda organ som vi rapporterar nedan. I dem är det möjligt att se två hål på baksidan, för att återigen hysa en dubbel bakkamera, säkerligen gjord i samarbete med Leicamed tanke på att de två företagen talade om “långsiktigt samarbete”.

Fortfarande från samma bilder är ett stort hål för a tydligt synligt mittknapp framtill, som ska vara hem/fingeravtrycksläsare, och som inte fanns i den tidigare P9. Uppenbarligen garanterar ingenting oss att bilderna i fråga är av P10-kroppen, så ta allt med den legitima fördelen av tvivel, även om närvaron av en hemknapp verkligen inte skulle vara omöjlig.

Fortfarande pratar vi om hypoteser, vi passar på att sammanfatta dem grovt påstådda specifikationer för Huawei P10: 5,2 tum full HD, Kirin 960, två bakre kameror med olika brännvidder (för att simulera den optiska zoomen som på iPhone 7 Plus) och 3 100 mAh batteri. Huawei P10 Plussom logiskt sett borde åtfölja den vanliga versionen.

För honom pratar vi om 5,5 tum böjda QHDs och ett 3 650 mAh batteri.

För tillfället har vi dock inga läckor och framförallt riktigt tillförlitliga konkreta bevis, så vi är fortfarande väldigt försiktiga med hur P10 ska vara, förutsatt och inte beviljad att han verkligen är huvudpersonen i evenemanget som är satt till den 26 februari.

Relaterade artiklar

Back to top button