Dessa bilder kan redan ha avslöjat OnePlus 6-designen för oss

Note: We hope you enjoy reading this article: Dessa bilder kan redan ha avslöjat OnePlus 6-designen för oss

Efter den innovativa och i vissa avseenden triumferande marknadsföringskampanj som fungerade som en språngbräda för OnePlus One, har det kinesiska varumärket under åren etablerat sig som en av konkurrenterna som kan generera mer nyfikenhet och förväntan bland smartphoneentusiaster, framför allt tack vare deras smartphones utmärkta valuta för pengarna. Det är därför inte förvånande om ryktena om OnePlus 6 även i år börjar på långt håll. Och som hände med föregångaren 5T, kan en märkessmarttelefon redan ha kommit till vår hjälp OPPO.

Faktum är att de första bilderna av OPPO R15, tidigare känd som R13, men troligen bytt namn på grund av den vidskepliga motviljan mot siffran 13 i flera engelsktalande och icke-engelsktalande länder. För detaljerna talar vi om det fortfarande opublicerade Qualcomm Snapdragon 670men det är framför allt designsom redan kan förutse den framtida OnePlus 6.

Om på baksidan finner vi nästan linjer oförändrad jämfört med nuvarande OnePlus 5T – metallkropp med plastinsatser för antennerna, dubbel kamera anordnad horisontellt och fingeravtrycksläsare – det är fronten som presenterar nyheter av absolut betydelse.

I synnerhet ramar runt displayen är de ännu mer optimerade, nästan försvinner, men ger vika för de älskade och hatade hackiPhone X stil.

Jämfört med lösningen som antagits av Apple, verkar skåran lite mer i storlek diskret (särskilt i höjd), men går oundvikligen till karakterisera den övergripande designen är tydlig och omisskännlig. Att OPPO R15 kommer att bli precis så finns det nu få tvivel om, medan kopplingen till den framtida OnePlus 6 fortfarande är baserad på rena antaganden, även om inte utan håll, med tanke på det senaste förflutna. Kommer OnePlus också att ge efter för charmen med iPhone X?

Relaterade artiklar

Back to top button