Designen på Samsung Galaxy Z Fold 2 är filtrerad i detalj

Samsung Galaxy Z Fold 2 tillkännages den 5 augusti tillsammans med Samsung Galaxy Note 20 och Note 20 Ultra. Den här enheten har redan läckt ut ibland, och vi känner redan till några av specifikationerna som kommer med denna nya hopfällbara mobil. Nu, en vecka efter dess officiella lansering, Bilder har läckt ut som visar enhetens utseende i detalj.

Designen av Samsung Galaxy Z Fold 2 Det blir helt nytt jämfört med första generationen. Den kommer med ett liknande utseende som Not 20-serien, särskilt på baksidan, eftersom den kommer att innehålla en trippel huvudkamera med en rektangulär modul som sticker ut något från kanten. På bilderna uppskattas det inte, men baksidan verkar vara glas.

På andra sidan av Galaxy Z Fold 2 är skärmen, som har ändrats och nu upptar hela fronten. På detta sätt kan vi använda enheten på ett mycket mer intuitivt sätt. Skärmen växer till 6,23 tum, medan Galaxy Fold inte nådde 5 tum.

Samsung Galaxy Fold 2

På bilderna kan du också se skärmen inuti, vade har en storlek på 7,7 tum och en frekvens på 120 Hz. Återigen kommer det att ta upp ungefär hela din kropp också. En liten kamera kan ses direkt på skärmen, i det övre området. Därför kan vi intuitera att Samsung har tagit bort Notch från framsidan.

Galaxy Z Fold 2-design

Specifikt förväntas Samsung Galazy Z Fold 2 ha en tredubbel kamerainställning med 64 megapixlar och två andra objektiv kvar med 12 megapixels upplösning. Dessutom kan den också innehålla en åtta-kärnig Exynos-processor med upp till 512 GB internt minne. Batteriet skulle vara 4 356 mAh och det skulle ha snabbladdning och trådlös laddning. Detta är verkligen en mycket uttalad designförändring. Det ryktas att priset på denna Galaxy Fold 2 kommer att vara 1980 dollar.

Via: MySmartPrice.

Relaterade artiklar

Back to top button