Designen på nästa Xiaomi Mi Max 3 skulle nå nästan 7 tum och ett 5400 mAh batteri

För några dagar sedan tillkännagav den asiatiska Xiaomi för nästa vecka presentation av Xiaomi Redmi 6 PRO och Xiaomi Mi Pad 4.

Idag tack vare Kina TENAA certifieringsbyrå för elektroniska produkter vi kan känna till den nya versionen av sortimentet Min Max som tillverkaren förbereder för oss.

TENAA avslöjar XIAOMI MI MAX 3

Tack vare uppgifterna från TENAA, vi kan meddela specifikationerna för den nya versionen av Mi Max, bättre känd som My Max 3 och enligt dess specifikationer kommer detta att bli mellanklassdjur.

Mi Max 3 skulle vara utrustad med en processor Qualcomm Snapdragon 636 som skulle åtföljas i 3 versioner: 3 GB RAM / 32 GB internt minne, 4 GB RAM / 64 GB internt minne, 6 GB RAM / 128 GB internt minne, och det kommer med Android 8.1 Oreo ur lådan.

I avsnittet på skärmen kommer du att ha en 6,9-tums TFT-typ i bildförhållande 18: 9 Med en upplösning på 2160 × 1080 px är kroppens dimensioner 176,15 × 87,4 × 7,99 (mm), när det gäller kameran på baksidan ser vi att den kommer att ha en 8 och 12 megapixlar dubbel sensor, medan den på framsidan har en 8 megapixelkamera.

Det skulle också ha Bluetooth, Infraröd, Dual SIM eller 1 SIM- och MicroSD-kortanslutning, bakre fingeravtryckssensor, 3,5 mm hörlursuttag, ett stort 5400 mAh batteri med snabb laddning och kommer in 6 färger: svart, rosaguld, guld, vit, blå, röd, rosa, grå och silver.

Vi vet inte lanseringsdatumet för detta odjur som Xiaomi förbereder för oss och vi hoppas att det också kommer snart på dessa marknader.

Fontän: TENAA

Relaterade artiklar

Back to top button