Designen och specifikationerna för HTC 10 läcker

Vi kommer med en ny nyhet och det är att specifikationerna och möjliga designen som den nya HTC -enheten kommer att ha, HTC 10. Som alla vet har HTC drabbats av en kraftig nedgång i sin försäljning, något som har fått företaget att vara som värst, och med en avancerad smartphone som denna försöker de återvända till den plats där de förtjänar.

Specifikationer och design

htc-10-läckage-

Nyheterna filtreras på en kinesisk webbplats där det första som sticker ut är att HTC 10 kommer att ha en metallkropp, en egenskap hos HTC: s höga intervall. Enligt den kinesiska webbplatsen har de förbättrat beröringen för att göra det lättare att greppa enheten, det indikerar också att den kommer att ha en skärm Super AMOLED från 5,15 tum med QHD -upplösning.

När det gäller specifikationerna följer den samma rad tidigare läckor eftersom den, som den hade filtrerats, kommer att ha en processor Snapdragon 820 kombinerad med 4 GB från Bagge och den 32 GB från lagring, så vi kommer inte att ha några om detta avsnitt. Fortsätter vi med filtreringen hittar vi en kamera från 12 megapixlar, något som om vi jämför det med sina största rivaler kan vara ett avsnitt där HTC 10 förlorar.

htc-10-läck-filtrerad-

Slutligen är det enda som är känt att det kommer att ha en bildsensor för kameran, exakt IMX337 lämnar megapixlarna på den främre kameran okänd. Filtreringen slutar med den ljudsektion som vi vet kommer att ha BommSound -teknik, en funktion som populariserade HTC M7 och kommer att försöka lyckas med HTC 10.

Relaterade artiklar

Back to top button