Designen av OnePlus 6 verkar inte ha fler hemligheter tack vare dessa bilder (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Designen av OnePlus 6 verkar inte ha fler hemligheter tack vare dessa bilder (foton)

Nyheten om OnePlus 6 tjocknar mer och mer när vi närmar oss datumet för dess presentation, vilket det kommer att ske inom kort också sett den (förmodligen) definitiva uttömningen av OnePlus 5T-aktierna. Idag återvänder den framtida toppen av sortimentet av det kinesiska företaget att tala om för några bilder relaterade till hans omslag.

Bilderna i fråga, vi kan se dem i vår Gallerise olika typer av skal till OnePlus 6 som säljs i den officiella butiken för MobileFun. Priserna sträcker sig från ett lågt värde på $ 7,49 för det enkla genomskinliga ryggskyddet till en högsta av $ 35,49. Från bilderna kan vi observera design av enheten i alla dess detaljer: den hack och layout vertikal Och centrerad av den dubbla kameran.

Formen är också bekräftad tidskrift sensor för Fingeravtryck placerad under den dubbla kameran. Skalen i fråga är tillgängliga för förbeställning, och all information vi har tyder på att nästa OnePlus topp i sortimentet kommer att vara för snartväntar du på det?

Relaterade artiklar

Back to top button