Denna Xiaomi-smarttelefon har en dubbel kamera, här är de troliga hårdvaruspecifikationerna (uppdaterade)

Note: We hope you enjoy reading this article: Denna Xiaomi-smarttelefon har en dubbel kamera, här är de troliga hårdvaruspecifikationerna (uppdaterade)

De två nyheterna vi ska ge dig kanske inte nödvändigtvis hänger ihop, utan ges deras närhet det kan förväntas att de faktiskt hänvisar till samma enhet. Det du kan se på omslaget skulle vara en skiss av en ny Xiaomi smartphone vars design det skulle vara mycket likt det Mi5.

Det som omedelbart fångar ögat finns säkert där dubbel bakre kamera, vilket är så på modet för tillfället bland kinesiska terminaler (vem vet varför). Under tiden på GeekBench riktmärket för en ny Xiaomi-enhet med Qualcomm Snapdragon 625 SoC (2 GHz), 3 GB RAM och full HD-skärm har dykt upp. Hitta riktmärket på denna länk.

Tillfälligheter? jag tror inte det“: skämt åsido, det är möjligt att det verkligen är det samma enhetäven om det ännu inte är känt när den kommer ut på marknaden.

Uppdatering : det är möjligt att smarttelefonen på skalet, eller den som är utrustad med dubbla kameror, är en av de tre varianterna av Xiaomi Mi Note 2.

Relaterade artiklar

Back to top button