Denna vackra videorendering visar oss hur den nya Galaxy S9 och S9 + skulle kunna se ut (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Denna vackra videorendering visar oss hur den nya Galaxy S9 och S9 + skulle kunna se ut (video)

Förväntningarna på nya Galaxy S9 och S9+ från Samsung är riktigt höga och många försöker sätta ihop alla rykten och skapa grafiska renderingar som kan ge en uppfattning om design av dessa enheter. Bäst var förmodligen YouTube-kanalens kreativa Koncept skaparesom har utvecklat en mycket suggestiv video.

I den korta videon presenteras det nya toppsortimentet från Samsung i all ära, vilket får oss att upptäcka varenda en detalj av deras kropp. Utöver det alltid uppskattat Infinity display med kantkanter har stor uppmärksamhet ägnats baksidan, där både den kamerafack – med dual-cam på S9 + – att spelaren för Fingeravtrycksätt i en annan och mer förnuftig position än Galaxy S8-serien.

Som nämnts i början handlar det om renderingar gjorda utifrån ryktesom presenterar designhypoteser som redan setts i bilderna som läckt ut i tidigare rykten men ännu inte officiellt bekräftats.

Så som vanligt rekommenderar vi maximalt varning.

Så vitt vi vet hittills kommer dock nya Galaxy S9 troligen att bli det väldigt lik till de smartphones som är synliga i dessa renderingar, som du kan se med dina ögon i videon du hittar nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button