Denna specialutgåva av Galaxy Note 8 för nästan 1 600 € är reserverad för finkännare av orientalisk konst (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Denna specialutgåva av Galaxy Note 8 för nästan 1 600 € är reserverad för finkännare av orientalisk konst (foto)

Samsung presenterade en ny specialutgåva av sin senaste smartphone i toppklass, Galaxy Note 8. Den heter X 99AVANTdär siffran 99 indikerar begränsad upplaga av 99 stycken av en utgåva som för en gångs skull inte är definierad särskild eller begränsad bara för att påverka köparna. Som nästan alltid händer, dock denna utgåva det kommer aldrig att passera de asiatiska gränserna, som endast är reserverad för den koreanska marknaden. Men vi tvivlar på att många av er kommer att ångra sig den här gången.

Av flera skäl, börja med priset: redan Galaxy Note 8 är inte i sig den billigaste enheten på marknaden, om då kostnaden stiger till över 1 550 € (för att vara exakt, 1 991 000 sydkoreanska won) är det troligt att även de mest vågade skulle avskräckas. Dessutom det priset det kan vara ganska obefogat för digsåvida du inte är kännare och älskare av asiatisk konst.

Ja, eftersom själva enheten är en väldigt vanligt Galaxy S8 Midnight Black 256GB.

Det speciella med den begränsade upplagan ligger i förpackning särskilt exakt, där man finner utrymme omslag och ett tryck 69 x 45 cm på vilken den koreanska artisten Han Seung-Woo han skisserade formerna av en tiger och präglade sin egen prestigefyllda signatur.

Om allt detta inte säger dig något, så mycket desto bättre för dig, eftersom frestelserna av erbjudandena från denna period (och julklapparna) redan kommer att ha dig. tömt tillräckligt med plånbok. Om du var istället förtrollad från denna X 99AVANT-utgåva kunde du åtminstone testa din tur och försök att skaffa en under ge bort marknadsförs av Samsung kan du hitta all information på den här sidan (om du vet hur man läser koreanska).

Relaterade artiklar

Back to top button