Denna SpaceX-resa kommer att ge dig otrolig utsikt från badrummet –

Flygplanet Crew Dragon kommer att vara ett av dem som tar sig an denna uppgift. Men den minst slående detaljen om detta skepp upptäcktes, sedan badrum kommer att vara på toppen och detta kommer att säkerställa att vi kan njuta av privilegierade vyer från detta område av fartyget, som det kommer att göras glas

Du kan njuta otrolig panorama. Detta kommer att vara det första uppdraget som genomförs utan astronauter, men med människor utan den nödvändiga utbildningen för denna typ av flygning.

Detta uppdrag kan äga rum härnäst september och det är planerat att denna rymdfarkost i tre dagar kommer att kretsa runt vår planet på en stor höjd över satelliterna som redan är i omloppsbana.

Några föredragna arter

Under resan kommer du inte bara att njuta av utsikten över jorden, utan också genomföra vetenskapliga experiment. Det kan också ge vika för ursprung rymdturism , en idé som verkar för futuristisk och komplicerad, men som idag är mer än möjlig med våra teknologier.

Tre gånger till flög SpaceX astronauter till NASA-anläggningar, men i de fallen hade dessa plan ingen kupol eftersom astronauterna var tvungna att gå genom toppen av fartyget för att komma åt. laboratorier. Detta uppdrag, där Crew Dragon kommer att användas, är onödigt och därför kommer fönster att inkluderas som låter dig njuta av utsikten.

I själva verket vad det är kupol gjord av glas gör att de som står där kan känna sig närmare än någonsin Plats, på grund av insynen i detta material.

Miljardärsansvarig

Köpet av platser för denna flygning besvarades av Jared Isaacman, 37 år. Denna person har en passion för luft, och det uppskattas att mer än 50 miljoner dollar spenderades på varje plats för att göra rymdresor.

Dragon besättning

Den här mannen utför för närvarande olika experimentellt arbete på sjukhuset för att senare återskapa i omloppsbana. De vill också göra annan forskning om hur dessa utlandsresor påverkar människokroppen, så resenärerna planerar prover av deras blod och hud.

Även om detaljer om hur det ikoniska badrummet på toppen kommer att se ut ännu inte har avslöjats, spekuleras det att det kommer att bli vanliga som den vi kan hitta i vilket hem som helst.

Relaterade artiklar

Back to top button