Denna serie av skinn och filmer kan ha avslöjat releasedatumet för BlackBerry KEYone 2 (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Denna serie av skinn och filmer kan ha avslöjat releasedatumet för BlackBerry KEYone 2 (foton)

Skinomi är en amerikansk tillverkare som sysslar med skyddsfilmer och skal för att anpassa inte bara de mest populära smartphonemodellerna utan även konsoler, bärbara datorer, kameror och kringutrustning av alla slag. Dess katalog är därför mycket omfattande, kan man säga till och med för mycketmot bakgrund av vad som dykt upp på nätet de senaste timmarna.

Faktum är att en sida tillägnad ingen annan än har dykt upp på Skinomi-webbplatsen BlackBerry KEYone 2eller den fortfarande oanmälda efterträdaren till den senaste smarttelefonen av björnbäret utrustad med den ikoniska fysiskt QWERTY-tangentbord. För att lägga till dosen, utseendet på en serie tillbehör från Skinomi också på Amazon USA, så mycket att det nu skulle vara naivt att tänka på ett upprepat misstag.

Som om det inte vore nog, genom att öppna sidan som hänför sig till ett av dessa tillbehör är det möjligt att verifiera närvaron av datum där tillgängligheten förutses, det är nästa 15 juni. Bör vi därför förvänta oss efterträdaren till KEYone i början av sommaren?

Relaterade artiklar

Back to top button