Denna märkliga OnePlus 6-inspirerade plakett är en njutning för de lyckligaste fansen (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Denna märkliga OnePlus 6-inspirerade plakett är en njutning för de lyckligaste fansen (video)

De lyckliga som kommer att delta i OnePlus 6-presentationseventet, som äger rum den 16 maj 2018 på de tre platserna i London, Mumbai och Peking, kommer inte bara att kunna se det kinesiska företagets nya toppsortiment live först av alla , men de kommer att ta hem även en nyfiken souvenir som en gåva.

Det är en liten minnestavla, byggd utifrån formen på den nya OnePlus-modellen. Objektet har en finish inspirerad av glasskyddet på det bakre skalet på OnePlus 6, som vill få exakt samma känsla av motstånd och styvhet vid beröring.

På ytan av plattan finns några fraser ingraverade som firar lanseringen av det nya toppsortimentet, med en speciellt meddelande tack för alla närvarande OnePlus-fans.

En förvisso märkbar gest, som fortfarande visarUppmärksamhet av OnePlus för sina kunder och framför allt förmågan att veta hur marknadsföring på innovativa sätt. För att ta reda på lite mer detaljer om minnestavlan lämnar vi den dedikerade videon som publicerats av det kinesiska företaget nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button