Denna lilla detalj avslöjar hur mycket omsorg Google har lagt ner på att tillverka pixlarna. Eller inte? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Denna lilla detalj avslöjar hur mycket omsorg Google har lagt ner på att tillverka pixlarna. Eller inte? (Foto)

De 759 euro som begärts av Google för grundversionen av Pixel är de på intet sätt få, särskilt för en tillverkare som officiellt först nu har kommit in på den myllrande smartphonemarknaden. Från de första recensionerna som publicerades verkar det dock som att Google Pixels utstrålar uppmärksamhet på detaljer från varje hål, och den som upptäcktes idag är bara ytterligare en bekräftelse.

Kollegor från Android Police i själva verket märkte de att en adress: “1600 AMPHITHEATRE, MNT VIEW CA 94043“, vilket motsvarar Googles huvudkontor.

Anledningen till en sådan detalj, på en så otillgänglig plats, är inte klar: det antas att det kan vara ett svar på “Designad av Apple i Kalifornien“som finns på baksidan av varje enhet i det bitna äpplets hus, medan andra spekulerar att det är en gimmick att lämna tillbaka eventuella förlorade höljen till avsändaren. Varför tror du att Googles designers bestämde sig för att få adressen graverad just där?

Relaterade artiklar

Back to top button