Denna Huawei Mate 20 Pro verkar för gränslös för att vara sann

Note: We hope you enjoy reading this article: Denna Huawei Mate 20 Pro verkar för gränslös för att vara sann

Huawei Mate 20 Pro kan vara ett al topp av smartphonekategorin, åtminstone enligt ryktena. En av de senaste har gett lite information och enbild som redan har värmt många användares hjärtan, även om dess äkthet ännu inte har bevisats.

På bilden kan du perfekt se framsidan av vad som borde vara en Mate 20 Pro: förhållandet skärm mot kropp det verkar nästan överdriveteftersom displayen upptar praktiskt taget hela ytan med undantag för två mycket små ramar upp och ner. Långsidorna har en svag krökningmedan det inte finns några spår av sensorerna för ljusstyrka eller närhet eller av en främre kamera.

Kort sagt, det skulle vara en enhet utan hackmen kanske utrustad med fingeravtryckssensor under displayen och främre kameran dyka upp i Vivo NEX-stil, även om det skulle vara två sensationella nyheter och inte stöds av andra tidigare bekräftelser.

Under kroppen ska det finnas en Kirin 980 SoC, åtföljd av 8 GB RAM och stöds av teknik Turbo GPU. Även på denna modell skulle det finnas trippelkamera redan sett på Huawei P20 Pro, med en av sensorerna från brunn 42 MP.

Ankomsten av Mate 20-serien väntas till nästa höst, men hypoteser görs redan om det möjliga listprissom kan sväva runt 5 000 Yuan (cirka 628 €) för denna Pro-variant.

Vi upprepar attpålitlighet källan verkar inte vara särskilt hög, så all information som rapporteras bör tas med försiktighet. Som nämnts kan en sådan design vara för överdriven även för ett företag som Huawei, så vi får vänta några veckor till innan vi bättre kan förstå hur den nya Mate 20 Pro kommer att se ut.

Relaterade artiklar

Back to top button