Denna glänsande svarta monolit kan vara Huawei P20 (uppdaterad: prototyp kasserad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Denna glänsande svarta monolit kan vara Huawei P20 (uppdaterad: prototyp kasserad)

Samsung och Sony har valt den prestigefyllda MWC 2018-scenen för att avslöja sin smarttelefon i toppklass, lovar strid för att vinna användarnas hjärtan. Huawei, å andra sidan, har bestämt sig för att stanna vid sidan av, studera sina rivalers rörelser och sedan inleda sin attack under ett dedikerat evenemang, som kommer att hållas i Paris den 27 mars, med den nya P20-familjen som den absoluta huvudpersonen .

Kanske ett intelligent drag, för att bättre katalysera uppmärksamheten på sig själv, utan att dela den med andra producenter. Vad som är säkert är att nya Huawei P20 kommer att bli de absoluta matadorer av panoramat läcka Och rykte nästa månad. Den sista smaken är faktiskt tillägnad Huawei P20som i en serie av stulna skott den visar sig i förföriska ljusspel.

Skalet in glaskombinerat med metallprofilen skinande och färgläggning smygandede får det att se ut som en enda glänsande svart block, med riktigt märkbara linjer. Av dessa skäl är det dock inte möjligt att definitivt skingra tvivel om närvaron eller frånvaron av den ökända hackiPhone X stil.

Istället är här igen trippel bakre kamera, placerad horisontellt och bruten i sekvens av raid av lysdioden för blixten. För att komplettera den fotografiska sektorn, varumärket Leicanu historisk partner av Huawei. De ljuduttagbredvid USB Type C-porten.

Hård förstå om den definitiva Huawei P20 verkligen kommer att se ut så här, med tanke på att rykte de fortsätter att motsäga varandra. Chansen är stor, när vi närmar oss den ödesdigra presentationsdagen, kommer alla rykten att börja konvergera mot den slutliga designen. För tillfället kan vi dock bara fråga dig: om det verkligen var så, skulle du vilja ha denna Huawei P20?

Uppdatering 27/02/2018 kl 18:45

Kontrollera även a video- av enheten dök upp i bilderna som publicerades i den ursprungliga artikeln, som dock – i ljuset av information som sprids av @evleaks – Det verkar ha fastställts att detta bara är en utveckling av den första prototypen, som vi visade dig för en tid sedan. Synd, för från dessa bilder såg det mycket lovande ut. Förhoppningsvis definitiv version det kommer att vara lika märkbart estetiskt.

Relaterade artiklar

Back to top button