Denna Galaxy S9-skiva skulle inte få Samsung att le om den bekräftades

Note: We hope you enjoy reading this article: Denna Galaxy S9-skiva skulle inte få Samsung att le om den bekräftades

Den senaste toppen i Samsung-sortimentet presenterades i slutet av februari förra året och fick ett inte särskilt varmt välkomnande, ur försäljningssynpunkt. Det är inte första gången vi pratar om dålig försäljning av Galaxy S9 och idag återvänder vi för att göra det för att till och med ta tillbaka vad som skulle vara en dåligt rekord för Samsungom det bekräftas.

Först och främst är det viktigt att specificera att termen “sällsynt“är använd i proportion till den genomsnittliga försäljningen registrerat av Samsung-enheter, därför talar vi fortfarande om viktiga siffror, imiljonbelopp. Enligt en sydkoreansk tidning är leveranserna av Galaxy S9 och S9 + under andra kvartalet 2018 lägre än de som inträffade under första kvartalet. Det skulle finnas där första gången i historien av Galaxy S-enheter att något sådant händer.

I synnerhet uppgår siffrorna till 10 miljoner av enheter som skickas in först fyra månader och 9 miljoner skickas i den andra.

Under de senaste åren har smartphones i Galaxy S-serien alltid presenterats i slutet av årets första kvartal och rimligen har de registrerats högre försäljning under andra kvartalet året jämfört med det första.

Samsung har inte varken bekräftat eller dementerat ovanstående uppgifter, i hans uttalanden får vi veta att han har registrerat en minskade intäkter på grund av en dämpning av försäljningen av dess topp i sortimentet, men går inte in på detaljer. Vi upprepar därför att detta är data Inte bekräftat officiellt.

Relaterade artiklar

Back to top button