Denna första rendering av LG G6 kommer att få dig att tänka på G5, men det kanske inte är fallet

Note: We hope you enjoy reading this article: Denna första rendering av LG G6 kommer att få dig att tänka på G5, men det kanske inte är fallet

Om å ena sidan Samsung letar efter revansch med Galaxy S8, efter Galaxy Note 7-fiaskot, måste å andra sidan LG också bevisa vad den är gjord av med G6, efter att modulariteten hos G5 inte övertygade. Faktum är att hittills antydde allt att LG G6 skulle avvika från sin föregångare, men istället för bilderna publicerade exklusivt av Android Authority de antyder att så kanske inte är fallet. Men de kanske har fel.

Bilden nedan, som ska föreställa LG G6, påminner mycket om G5-baksidan, med en mycket stor bakre fotografisk kropp, verkligen för att rymma två sensorer flera, och fingeravtrycksläsare under. Observera att det inte finns några tecken på modularitet ändå, med baksidan av smarttelefonen som ser ut som en enda kropp, även om detta mycket väl kan vara en utelämnande av själva bilden.

LG har dock ingen anledning att ge upp den bakre dubbla kameran, som sedan den introducerades i sin toppklass inte har fått något annat än konsensus, och även fingeravtrycksläsaren på baksidan är nu dess varumärke, så bra eller dåligt silhuetten av G6 kanske inte skiljer sig mycket från den nedan, men detta betyder verkligen inte en nära relation med G5.

Observera dock närvaron av ljuduttagsom några gav för frånvarande.

Kort sagt borde det koreanska företaget väl ha förstått att marknaden inte gillade förra årets “experiment”, och i år kommer LG förmodligen försöka slå mindre original och mer kommersiell mark. Vi skulle kunna se frukterna ännu tidigare än väntat, om de senaste ryktena om saken visar sig vara tillförlitliga.

Relaterade artiklar

Back to top button