den vill att du ska kunna betala för att skicka nyhetsbrevet –

Twitter vill att du ska debitera dig för att skicka nyhetsbrev

Twitter har meddelat sitt köp av Revue, och medan nyhetsbrevstjänsten förblir oberoende tills vidare kommer förändringar gradvis att ske som kommer att göra båda företagen bättre och bättre integrerade. Men i delar.

Revy är en nyhetsbrevstjänst som många andra som redan finns på Internet. Den stora skillnaden är att inte alla tjänster som erbjuder möjligheten att skapa nyhetsbrev har detta. gör det möjligt för kreatörer att tjäna pengar på sitt innehåll lätt.

Det och själva talangen som den holländska startupen visade var de främsta anledningarna till att Twitter var intresserad av det och till slut förvärvade. I takt med att antalet nyhetsbrev växer och de kan erbjuda många möjligheter.

Dessutom har Twitter alltid uppfattats som en social plattform där “något händer”. Så, med vetskapen om att de också är ett av de nätverk där användare delar det innehåll de gör mest, varför inte göra det enkelt för dem?

Så Revue kommer utan tvekan att kulminera i en hel del optimering och Twitter-integration, och detta kommer att tvinga användare av mikrobloggnätverk att hitta fler skäl att fortsätta dela innehåll. För om det finns stor utmaning för 2021 i vart och ett av de sociala nätverken tillåta och göra det lättare för användare att tjäna pengar som skapar mest innehåll på dem.

Betala dina användare för att fortsätta använda din plattform

Vi har märkt en förändring i attityden hos sociala plattformar till deras huvudsakliga innehållsskapare under lång tid. Det är sant att det alltid har varit så här, mer eller mindre, men med så många alternativ är det nu dags att satsa på en mer aggressiv politik om du inte vill vara omedveten.

Av denna anledning, praktiskt taget vilken plattform som helst letar efter sätt att tjäna pengar på som hjälper till att behålla de mest aktiva användarna och publicera mest innehåll. Ett exempel är TikTok och dess fond på 200 miljoner dollar eller virtuella valutor, men de är inte de enda.

När det förr bara fanns videoplattform, meddelandeplattform, fotoplattform, etc., behövde man inte hålla fast vid användaren. Eftersom han inte hade några riktiga alternativ, och de befintliga nådde inte upp till nivån för dessa. Men detta händer inte nu, och möjligheterna mångdubblas.

Om du vill lägga upp videor finns YouTube, men du kan också göra det på IGTV, Facebook-videor etc. När det gäller korta Instagram-videor eller berättelser på TikTok. För liveteman, YouTube igen, eller mer under de senaste månaderna på Twitch. Så vi skulle kunna fortsätta att arbeta med många kategorier, så vad behöver plattformen för att förhindra att talang tappas? Närmare bestämt för att göra honom glad, vilket i de flesta fall innebär att betala för hans arbete inuti.

Twitter har tagit ett intressant steg genom att köpa Revue. Det kommer att bli nödvändigt att se hur de internaliserar det eller om det tjänar till att implementera parallella lösningar inom en snar framtid, men det som uppskattas är att de börjar förstå att användaren och deras innehåll är kungarna, de som gör deras verksamhet hållbar .

Likaså är dessa drag också viktiga för resten av plattformarna eftersom om förändringar sker och de förväntas börja erbjuda mer integritet, kommer de att behöva erbjuda fler lösningar för att göra det lättare för dem. betalning för det värde de skapar och längs vägen ingår de i denna kommission för att fortsätta sin existens.

Så om du funderar på att skapa ett nyhetsbrev, även om det finns tjänster som fungerar utmärkt (som Substacks), bör du ändå prova Revue först.

Relaterade artiklar

Back to top button