Den tredubbla kameran från Huawei Mate 20 är fortfarande huvudpersonen i läckorna: nya tekniska detaljer

Lite saknas, väldigt lite, för den officiella ankomsten av den nya Huawei Mate 20-serien, men om du fortfarande vill ha lite förväntan fortsätter läckarna att arbeta för dig. De senaste tweetsna från evleaks, RODENT950 Och Roland Quandt erbjuda möjligheten att titta närmare på Mate 20 Pro samt tillhandahålla tekniska specifikationer för kamerorna i hela familjen.

På denna punkt var Roland Quandt ganska tydlig och rapporterade värdena för öppning och storleken på optik Leica som kommer att komponera konfigurationen a trippel kamera på de två varianterna av Mate 20.

  • Mate 20: 1: 1,8-2,4 / 17-52 ASPH
  • Mate 20 Pro: 1: 1,8-2,4 / 16-80 ASPH

Det här är värden som är ganska nära de för Huawei P20-seriens kameror, även om det på den nya Mate-linjen borde förbättra zoomfunktion.

LÄS OCH: Huawei Mate 20: här är andra saftiga detaljer

Fortfarande pratar om trippel kamera, detta element är huvudpersonen i skotten som du kan se nedan, tillhandahållen av evleaks och RODENT950. DE framställa och den riktiga bilder de hänvisar särskilt till Mate 20 Pro-modellen och bekräftar de designelement som redan har setts under de senaste veckorna.

Källa: Roland Quandt (Twitter), evleaks (Twitter), RODENT950 (Twitter)

Relaterade artiklar

Back to top button