Den svårfångade Galaxy F visas i några konceptrenderingar (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Den svårfångade Galaxy F visas i några konceptrenderingar (foto)

En av de mest fjärrstyrda kontroverserna som MWC har fört med sig har varit den angående design och ai material av Galaxy S5: inte bara har det inte funnits något nytt, utan tvärtom verkar det nästan ha sett ett steg bakåt, med en titta och känna vilket enligt många inte är vad man kan förvänta sig av en topp i sortimentet.

LÄS ÄVEN: Galaxy S5, vår MWC 2014 förhandsvisning

Så här är ryktena om en framtida modell, som kan komma så tidigt som i maj nästa år, känd under etiketten Galaxy Fvilket också borde förändra korten vad gäller linjer och material.

Ur en bra designers fantasi föddes de aktuella renderingarna, som de föreställer sig galaxen som kunde ha varit, och kanske kommer att bli (men vi skulle inte ha placerat, än en gång, monohögtalaren på baksidan).

Avslutningsvis frågar vi dig inte så mycket vad du tycker om dessa bilder i sig, som, även om de är välgjorda, inte har någon betydelse för nuvarande och framtida verklighet, utan snarare för att göra en liten ansträngning av fantasi; försök ett ögonblick att föreställa dig att Galaxy S5 som presenterades i Barcelona istället har liknande linjer som dessa, en metallkropp och en mer raffinerad design: som du vill ha den.

Skulle din nuvarande uppfattning om smartphonen förändras mycket? “Besvikelsen” mot Samsung (för de som provar) är det verkligen bara en fråga om design?

Relaterade artiklar

Back to top button