Den stora cirkusen av Samsung Galaxy Note 9 börjar redan: utvecklingen av firmware har börjat

Note: We hope you enjoy reading this article: Den stora cirkusen av Samsung Galaxy Note 9 börjar redan: utvecklingen av firmware har börjat

Som vi lätt kan föreställa oss, börjar graviditeten för en ny smartphone alltid på mycket långt håll. Informationen som når oss representerar bara toppen av ett isberg som består av en mycket lång process av utveckling av varje detalj i enheten som kommer, både hårdvara och mjukvara. Det är ur denna sista synvinkel som första ledtrådarna på den framtida Samsung Galaxy Note 9, många månader efter lanseringen.

Galaxy S9 och S9 + har precis officiellt kommit in på marknaden, men det är inte förvånande att en gigant som Samsung redan har kommit helt ner på nästa projekt. Faktum är att den första informationen om utvecklingen av vissa har dykt upp firmware av tester hänförliga till Galaxy Note 9. Antalet av bygga de reciterar N960FXXE0ARB7 Och N960FXXU0ARC5där N960 skulle vara kodnamnet för efterföljaren till Note 8 (känd som N950).

För tillfället är inte mycket mer känt, men det är möjligt att märka en detalj vilket kan visa sig vara viktigt: mjukvaruutvecklingen för Galaxy Note 8 började den 6 april 2017, så i år är Samsung i förskott på färdplanen.

Samma sak hände för Galaxy S9 jämfört med S8, med resultatet av en tidig lansering på cirka en månad jämfört med 2017. Vi kunde därför förvänta oss presentationen av Galaxy Note 9 före den vanliga månaden augusti/september? Bara tiden kommer att avslöja det för oss.

Relaterade artiklar

Back to top button