Den senaste uppdateringen löser ett annat “problem” med Samsung Galaxy S9 och S9 +

Note: We hope you enjoy reading this article: Den senaste uppdateringen löser ett annat “problem” med Samsung Galaxy S9 och S9 +

Sedan lanseringen har paret Galaxy S9 och S9 + påverkats av olika små men ganska irriterande problem vilket särskilt påverkade användarupplevelsen och gjorde mer än en köpare arg. Det mest relevanta gällde stabiliteten i telefonsamtalen och ett dålig visning av mörka toner i videor. Den första fixades i början av månaden, medan den andra är en inofficiell del av den pågående uppdateringen.

Samsung har inte gjort en officiell kommunikation förmodligen pga han kände aldrig igen problemet, men nyheterna sprids online och på det officiella supportforumet. Problemet handlar om felaktig eller felaktig visning av mörka toner i videor som det orsakar korniga eller pixlade bilder eller utseendet på extremt märkbara svarta block även vid en ytlig blick.

Den fasta programvaran som löser problemet känns igen av koden som kan vara XXU1BRE5 eller XXS1ARE6 beroende på marknad.

Det vill vi förtydliga Samsung har inte släppt något uppdateringsschema och vi vet inte om detta kommer att rullas ut i alla länder. Om du inte får den med den senaste uppdateringen finns förhoppningen att lösningen kommer att ske med nästa.

Relaterade artiklar

Back to top button