Den senaste teasern av Honor Note 10 bekräftar namnet och en av dess nästan uppenbara funktioner (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Den senaste teasern av Honor Note 10 bekräftar namnet och en av dess nästan uppenbara funktioner (foto)

Under de senaste dagarna har vi pratat med dig om Honor Note 10, nästa phablet av det kinesiska företaget som har för avsikt att fortsätta, efter två år, vägen som startade av Honor Note 8. Idag ger vi dig förhandstitt tillägnad enheten som dök upp på nätverket, vilket bekräftar förnamn och avslöjar att det kommer att stödjas avartificiell intelligens.

Affischen för Honors nästa smartphone, som vi kan se på bilden som visas i gallerietmeddelar att det kinesiska företaget kommer att hoppa över ett antal när det gäller nomenklaturen och passerar direkt från not 8 till not 10. Som du kan se på bilden, bredvid namnet på enheten hittar vi orden “TILL“, en funktion som nu nästan tas för given för toppen av sortimentet, och inte, lanserades under det senaste året. Den senaste informationen bekräftar den möjliga närvaron av en SoC Kirin 970 eller ens Kirin 975 med Turbo GPU.

Teasern som släppts på nätet avslöjar inget annat, angående de påstådda tekniska egenskaperna kan vi inte lägga till fler detaljer än de vi rapporterade för några dagar sedan.

För närvarande är det möjliga presentationsdatumet okänt, även om hypotesen att Honor Note 10 kan lanseras kl. slutet av juli i Kina. Vi kommer definitivt att återkomma för att uppdatera dig så fort fler nyheter dyker upp.

Relaterade artiklar

Back to top button