Den senaste Samsung Galaxy S21-uppdateringen förbättrar kameran –

Flera månader har gått sedan det sydkoreanska företaget lanserade stjärngalaxen. vad är Samsung Galaxy S21 … En av familjerna till tillverkaren som har ackumulerat det största antalet försäljningar i sin historia. Trots detta kunde vi för bara ett par veckor sedan se hur märket självt på sitt officiella forum erkände problemet i kamerorna på dessa terminaler. De gjorde det till och med klart vad som kunde vara orsakerna till detta fel, som har rapporterats av många användare.

Lyckligtvis började Samsung arbeta på en uppdatering som kom strax därefter. ett fel har upptäckts i kameran i Samsung S21-serien … Och långt efter deras nya uppdatering har de lyckats hantera eftersläpningen i kameraappen.

Galaxy S21 med en stabilare kamera

Detta tillkännagavs av en av Samsungs moderatorer på det officiella forumet. Företaget säger att det redan har hittat rätt nyckel för att avsluta fördröjningen som användarna upplever när de utför några enklare uppgifter. Till exempel möjligheten att zooma in och ut i en scen när man växlar mellan huvudkameran och kameran med zoom in eller växlar mellan olika fotograferingslägen. Vissa användare rapporterade till och med att de också hade problem med porträttläge

Samsung Galaxy S21 Plus

Denna nya firmware som släpptes i juni kommer också att innehålla korrigeringar relaterade till Samsung Galaxy S21 prestanda … Dessutom kommer den att ha förbättringar för porträttläge och optimering av minnesanvändning vid användning av höga zoomnivåer. Det vill säga med målet att bilderna vi gör inte tar lika stor plats som tidigare.

Och det är inte allt, eftersom det asiatiska företaget har lagt till en ny funktion som ännu inte har varit tillgänglig. Tanken är att användare från och med nu ska kunna skanna och känna igen QR-koder från bilderna de har sparat i smartphonegalleriet. Dessutom innehåller denna patch också förbättrad användbarhet och prestanda för funktionen Video Call Effect.

Sammobile bekräftar att den första uppdateringen de lanserade ännu inte nått alla Galaxy S21 så vi får vänta några dagar till. Samt dessa nya bästa spel, som säkerligen kommer med en andra patch, som för närvarande bara är tillgänglig för ett fåtal länder, som Sydkorea och Förenade Arabemiraten.

Källa> sammobil

Relaterade artiklar

Back to top button