Den sällsynta Galaxy S6 Edge i världen kommer att kosta dig $7 989 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Den sällsynta Galaxy S6 Edge i världen kommer att kosta dig $7 989 (foto)

Strax under 7 400 euro. Detta är hur mycket Galaxy S6 Edge i fråga till den aktuella växelkursen om du bestämmer dig för att köpa den. Vad är speciellt med den som gör den så dyr jämfört med den redan billiga versionen som finns i våra butiker? Jo, denna modell med 128 GB internminne är en del av en begränsad upplaga guld-platina varav endast 500 exemplar finns tillgängliga i världen.

Var och en av de 500 är numrerade och detta är nummer 1, vilket gör den ännu mer värdefull, tredubblar dess värde jämfört med de andra tillgängliga för “bara” cirka 2 500 euro. Slutligen anger vi att smarttelefonen inte är täckt med guld eller något annat dyrbart material, utan bara en exklusiv färg.

Inuti lådan hittar du ett Clear View-fodral, den trådlösa laddaren, en kupong för gratis gravering av smartphone men den mest intressanta delen är en inbjudan till Samsung BlueHouseen exklusiv klubb som kommer att tillåta de som är en del av den att prova det koreanska företagets nya produkter.

Om detta har övertygat dig om att köpa den, här är eBay-länken du letade efter, medan nedan hittar du en serie bilder på smartphonen och förpackningen.

Relaterade artiklar

Back to top button