den perfekta surfplattan för att fungera var som helst –

Den asiatiska tillverkaren är riktmärket när det kommer till att köpa en smart TV. För detta har han en högkvalitativ katalog, vilket har gjort honom till ett av de mest prestigefyllda företagen i branschen. Såväl som TCL har använt sin expertis för att presentera en surfplatta som utan tvekan lyser med sitt eget ljus tack vare sin multimediaavdelning.

Perfekt för arbete utanför hemmet

när välja en surfplatta för jobbet, Det finns flera detaljer att ta hänsyn till. Och en av dem är multimediaavdelningen. Främst för att det bästa är att jobba på rätt tider utan problem.

OCH skärm TCL 10 TABB MAX möter anteckningar. Hans främsta vapen? Den har en 10,36-tums panel och har Full HD+-upplösning och TCL NXTVISION-teknik som gör att färgerna ser klarare och ljusare ut än någonsin.

TCL 10 TAB MAX surfplattadesign

Ska du spendera timmar på din surfplatta? Tja, du vet att den här TCL-tabletten kommer att vara din bästa följeslagare. Främst för att den innehåller teknik som förhindrar blåljusskador på ögonen efter långvarig användning vilket gör den till den perfekta modellen för att arbeta utanför hemmet eller för dina barn att leka och lära sig med den. Vad mer, när du tänker på att TCL 10 TAB MAX har ett mycket komplett Kids Mode.

När det gäller hårdvaran som denna TCL-surfplatta är installerad på, kommer dess åttakärniga processor samt 4 GB RAM och 64 GB internt minne att vara mer än tillräckligt för alla användare som letar efter en surfplatta att arbeta med. Huvudsakligen för att prestanda TCL 10 TAB MAX levererar kommenterade när det gäller att utföra kontorsuppgifter, fotoredigering och mer. Tror du att du behöver mer utrymme? Oroa dig inte för någonting, eftersom den här enheten har en plats för att utöka minnet med microSD-kort, till exempel upp till 256 GB.

Batteri av verklig skandal

Vi berättade tidigare att TCL 10 TAB MAX är den perfekta surfplattan för att arbeta utanför hemmet. Hittills har du sett att dess skärm är utmärkt och även har obestridliga fördelar som tillåter dig produktiv i vilken situation som helst.

Trasera för surfplattor TCL 10 TAB MAX

Mammut Batteriet med en kapacitet på 8 000 mAh ger obestridlig autonomi. Det är tydligt att detta är en komponent som gör att du kan arbeta i timmar med Wi-Fi eller ett datanätverk, om du bestämmer dig köp TCL 10 TAB MAX … Dessutom använder den bra strömhantering av operativsystemet Android 10.

Och var försiktig, allt är insvept kropp gjord av ädla material för att ge TCL 10 TAB MAX ett imponerande utseende. Utan tvekan är detta den perfekta surfplattan att fungera var som helst (du kan också ansluta ett bluetooth-tangentbord och en mus för att få ut det mesta av det), så med tanke på dess utmärkta värde för pengarna är detta utan tvekan en produkt du inte bör missa. som du hittar på följande länk. Säker shopping!

Relaterade artiklar

Back to top button