Den påstådda förpackningen av Galaxy S5 skriver om några av specifikationerna och väcker nya tvivel

Note: We hope you enjoy reading this article: Den påstådda förpackningen av Galaxy S5 skriver om några av specifikationerna och väcker nya tvivel

Om vi ​​skulle lita på bilden ovan skulle de fullständiga specifikationerna för Galaxy S5 vid det här laget vara kända, vilket till stor del bekräftar vad som har antagits under de senaste veckorna, men också delvis motbevisar de tidigare ryktena. Synd att bilden av det hypotetiska försäljningspaketet för smartphonen inte kan övertyga oss till slutet.

LÄS ÄVEN: Två Galaxy S5 på AnTuTu

  • Visa: 5,25 tum QHD (2 560 x 1 440) Super AMOLED
  • CPU: 2,5 GHz fyrkärnig (troligen Snapdragon 800 AC)
  • Bagge: 3 GB
  • Backkamera: 20 megapixlar med full HD-videoinspelning
  • Fram kamera: 2 megapixlar
  • Batteri: 3 000 mAh

Specifikationerna i sig har inget omöjligt, jämfört med vad vi har sett hittills, men vissa element stämmer inte. Särskilt kameran, som tidigare krediterats som 16 megapixel, har skjutit i höjden 20 megapixlar, men framför allt är det bilden av kameran på förpackningen som inte är särskilt övertygande: Galaxy S4 och Note 3 lådorna hade den första siffran i upplösningen i fet stil, eller “1”, båda är 13 megapixel; i det här fallet verkar det inte bara vara tvärtom, utan “2” verkar inte ens ha samma typsnitt.

Andra skillnader gäller batteriet, som hittills antagits vara 3 200 mAh och här rapporterats som 3 000 mAh, och videoinspelning i full HD, som istället ska vara 4k. Uppenbarligen är det inget som förtar det faktum att det var tidigare rykten som var fel, men vi är fortfarande skeptiska till dagens bild.

På sidlinjen rapporterar vi också att enligt en koreansk källa kommer Galaxy S5 att ha en ram runt displayen verkligen obefintlig, något som vem som helst lovat flera gånger tidigare och som Samsung redan har kommit nära men utan att riktigt ha uppnått det. Den ökända fingeravtrycksläsare istället kommer det att vara i delen under displayen, äntligen fri från den urgamla hemknappen (vi måste verkligen se detta för att tro det! Ed). Slutligen skulle smartphonen också vara det väldigt smal, tack vare den speciella typen av display som används, som består av färre lager än normalt. Uppenbarligen är dessa också alla rykten som ska bekräftas, som blandas (som varje år) i det stora “havet av rykten” som är nästa Galaxy i S-serien.

Relaterade artiklar

Back to top button