Den nya Xiaomi Mi7-renderingen är för bra för att vara sann. Eller kanske inte?

Note: We hope you enjoy reading this article: Den nya Xiaomi Mi7-renderingen är för bra för att vara sann. Eller kanske inte?

Äntligen, vad som borde vara den nya Xiaomi Mi7 håller äntligen på att ta form, det efterlängtade nya toppsortimentet från det kinesiska företaget vars mycket lite information har läckt ut hittills. A ny rendering och några detaljer om datablad visa oss en extrem, vacker och kraftfull enhet som aldrig förr, men låt oss gå med försiktighet.

Vad ryktena har kommit under de senaste timmarna säger är att Xiaomis smartphone kan ha en kantlös display från 5,6 tum verkligen spektakulära, med mycket små ramar på tre sidor och en något mer uttalad tjocklek endast på toppen, där den främre kameran och sensorerna är placerade. Panelens upplösning skulle “bara” vara Full HD+ (1 080 x 2 160 pixlar), med en nu klassisk formfaktor 18:9.

Till och med databladet skulle inte bli bättre: den nya Qualcomm Snapdragon 845 kunde hitta utrymme under huven, tillsammans med 6/8 GB av RAM e 64/128 GB internminne, beroende på version. Goda nyheter för batteriet också, med en kapacitet på bra 4 480 mAhmedan mjukvaruversionen vid lanseringen bör vara MIUI 9, fortfarande baserad på Android Nougat.

De pris lansering på den kinesiska marknaden kan vara runt 3 000 Yuancirka € 388 vid nuvarande växelkurs, men denna siffra bör öka inte lite med en eventuell landning i Europa. Dessutom förväntas Xiaomi också presentera en ny Mi7 Plus, som skulle ha liknande hårdvara men större skärm.

Den information som citeras är kanske mycket intressant för bra för att vara sant. Som sagt, eftersom det bara är rykten går det inte att vara säker utan man får ta allt med en nypa salt. Om Mi7 skulle likna den som visas i renderingen som du hittar nedan, kanske den också officiellt säljs i Italien, vi är säkra på att det skulle kunna värma hjärtan hos många smartphoneentusiaster. Tycker du inte?

Relaterade artiklar

Back to top button