Den nya Sony Xperia XA2, XA2 Ultra och L2 borde vara så här: här är de “inofficiella” renderingarna (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Den nya Sony Xperia XA2, XA2 Ultra och L2 borde vara så här: här är de “inofficiella” renderingarna (foto)

Vi kan inte ge dig den matematiska säkerheten ännu, men de du ser nedan borde verkligen vara de officiella renderingarna av nya Sony Xperia XA2, XA2 Ultra Och L2. Bilderna har läckt ut på webben som ett rykte, men tillförlitligheten bevisas av deras källa: den vanliga Evan Blassmer känd som evleaks.

De design av de nya Sony-smarttelefonerna överensstämmer med den hypotes som olika rykten har antagit under de senaste veckorna, men kommer förmodligen inte att tillfredsställa de mest ivriga fansens önskemål. Trots nyheterna om en möjlig kursändring mot kantlösa skärmar visar den nya Xperia tydliga ramar, vilket håller designen nästan intakt Omni Balans som har präglat de senaste årens modeller.

Angående databladet skulle Xperia XA2 och XA2 Ultra ha en skärm från 5,2″ Och 6″ båda vid upplösning Full HDoch de bör vara utrustade med en Qualcomm SoC Snapdragon 630 och Android Oreo sedan lanseringen.

För XA2 pratar vi om 3 GB av RAM, 32 GB internminne och kameror från 21 MP på baksidan och 7 MP på fronten.

På den större Ultra ska det dock finnas 4 GB av RAM, 64 GB internminne, samma huvudkamera från 21 MP och en främre dubbelkamera från 15 MP.

Informationen om modellen är mindre exakt L2som skulle kunna passa en 5,2″ vid upplösning HD och bör komma ut på marknaden med Android Nougat.

Det kommande mötet för CES 2018 kan vara det perfekta skyltfönstret för officiell presentation av dessa modeller, men det är mer troligt att debuten är planerad till MWC 2018 från februari. Om vi ​​tar dessa avslöjanden för givna, kan vi bara erkänna att dessa är oinspirerande enheter, som bara verkar enkla iterationer av det tidigare sortimentet.

För den som hoppas på en ny Sony med kantlös displayvi måste bara vänta på ny information om övre delen av intervallet av det japanska företaget, för vilket det kan bli många överraskningar under de kommande veckorna.

Sony Xperia XA2

Relaterade artiklar

Back to top button