Den nya Realme GT Master Edition är på väg. Vad är nytt? –

Det var 2019 när Realme tillkännagav Realme X-telefonen i Kina, en fantastisk smartphone som, bara några veckor senare, kompletterades med en specialversion av Master Edition-enheten skapad av den japanska designern Naoto Fukasawa. Nu verkar det som att Realme GT, som precis kom till Spanien den här veckan, kommer att drabbas av samma öde.

Företaget släppte också motsvarande Master Editions förra året för andra välkända företagstelefoner som Realme X2 Pro och Realme X50 Pro. Därför är det inte förvånande att tillverkaren nu jobbar på Real GT Master Edition , vilket ger en ny titt på den bästa smartphone som för närvarande presenteras av företaget i sin katalog.

Realmegt

Vad erbjuder dessa specialutgåvor?

Det var Realme Xu Qis egen verksamhetschef, som kom till Weibo för att dela en bild som tillkännager ankomsten av denna specialutgåva, och poserar med Fukasawa och andra företagsledare. Själva inlägget hänvisar inte till Realme GT Master Edition, men här kommer lexter Digital Chat Station till spel för att bekräfta att nästa Realme-produkt inte kommer att vara X9-serien, utan en telefon designad av Fukasawa, exakt en av dem som avbildas i bilden.

Realme GT Master Edition-foto

När det gäller nyheterna i denna modell förväntas det att den kommer att behålla samma hårdvara som den ursprungliga smartphonen, så de viktigaste förändringarna kommer att vara i dess design, som kommer att anlända till butiker med ett uppdaterat bakstycke och färg, som sin föregångare. Master Edition-telefoner. , med röda och vita toner. Lyckligtvis tar det inte lång tid och det kan bli verklighet denna månad.

Detta är en intressant lösning, för om nuvarande Realme GT Bortsett från dess utmärkta värde för pengarna, utmärker den sig genom sin design, särskilt i fallet med den gula versionen med en identifierande svart linje. Som en påminnelse har Realme GT 5G en 6,43-tums AMOLED FHD +-skärm med en 32MP främre kamera perforerad i denna skärm och ett 64MP trippelkamerasystem. Fungerar med Snapdragon 888-processor, har upp till 12 GB LPDDR5 RAM, upp till 256 GB lagring, 4 500 mAh batteri med stöd för 65 W snabbladdning och Android 11 med kapacitet installerar betaversionen av Android 12.

Den dåliga nyheten är att det är okänt om denna version kommer att säljas i Spanien.

Relaterade artiklar

Back to top button