Den nya Pixel 2 döljer en helt ny avstängningsmeny och fler ljudjusteringar

Note: We hope you enjoy reading this article: Den nya Pixel 2 döljer en helt ny avstängningsmeny och fler ljudjusteringar

Trots att den har presenterats i nästan två veckor redan, slutar inte nya Google Pixel 2 förvåna. De senaste timmarna har andra dykt upp Meddelanden angående dessa enheter, som nu är på väg att komma ut på marknader runt om i världen.

Som redan nämndes vid den officiella lanseringen har de två Big G-smarttelefonerna eSIM-stöd, och för att bättre hantera dess funktioner,dedikerad app i Play Butik. För tillfället kommer den förmodligen inte att vara särskilt användbar än, men om du vill ta en titt på den kan du hitta den på den här adressen.

Mer intressant är nyheterna angående ljudjustering relaterat till multimediainnehåll. Google har faktiskt bestämt sig för det öka stegen för volymkontroll, som har gått från 15 till 25, vilket gör att du kan justera ljudtrycket mer exakt när du lyssnar på musik eller annat ljudinnehåll.

Slutligen påpekar vi en annan ganska märklig förändring, som rör menyn på stänga av.

När strömknappen hålls nedtryckt, a helt ny meny, med en liten vit ruta som innehåller de enda två valbara alternativen, nämligen avstängning och omstart. Du kan se ett exempel på detta nya gränssnitt i video- som du hittar nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button