Den nya möjliga Xiaomi Mi A2 passerar TENAA, eller kanske det är bättre att kalla den Mi 6X? (Foto)

Redan i januari gick det många rykten om ankomsten av den nya Xiaomi Mi 6Xenhet av mellanklass av det kinesiska företaget som verkade redo att debutera. Så var inte fallet, men modellen har återuppstått idag i nya rykten, framför allt tack vare certifieringen av det kinesiska organet TENAAoch det verkar som att det skulle kunna komma ut på den internationella marknaden under namnet Xiaomi Mi A2.

Databladet för den nya smarttelefonen med kodnamn M1804D2SE citerar en display från 5,99 tumett batteri av 2 910 mAh Och storlek på 158,88 × 75,54 × 7,3 mm.

Det som är mest slående är dock bildersom avslöjar en design som är mycket nära den för Redmi Note 5 Pro: fronten har en kantlös skärm med rejält reducerade ramar, medan vi på baksidan hittar en dubbel kamera vertikalt, med blixten mellan de två linserna, och läsaren för Fingeravtryck i mitten.

Värt att nämna är också den livliga röd färg närvarande i bilderna publicerade av TENAA, som liknar den välkända Lava Red-nyansen av OnePlus 5T.

Och detta är inte den enda likheten mellan de två smartphones.

Det finns fortfarande inga nyheter angående datumet officiell presentation av denna nya Xiaomi Mi A2 – eller Mi 6X, om du föredrar det -, som skulle kunna lanseras i Kina inom de närmaste veckorna eller till och med några månader. Förmodligen jag två namn de kommer att användas enligt marknaden, den första för den globala versionen och den andra för den kinesiska marknaden, men även denna siffra kommer att behöva ytterligare officiell bekräftelse.

Relaterade artiklar

Back to top button