Den nya Meizu 16 kommer att montera den kraftfulla Snapdragon 845 och kommer att vara ett riktigt toppsortiment

Note: We hope you enjoy reading this article: Den nya Meizu 16 kommer att montera den kraftfulla Snapdragon 845 och kommer att vara ett riktigt toppsortiment

Efter de första ledtrådarna som avslöjades igår kommer de första och grundläggande bekräftelserna på kontot för den nya Meizu 16, som tillkännages som den verkliga övre delen av intervallet Meizu för 2018åtminstone enligt databladet.

Huang ZhangVD för det kinesiska företaget, ha officiellt avslöjat att den nya 16-serien kommer att montera den kraftfulla SoC Qualcomm Snapdragon 845den som använts på de flesta av toppsortimentet av konkurrerande tillverkare som släppts under de senaste månaderna.

Detta representerar ett avsevärt steg framåt jämfört med chipsen som används i Meizu 15-serien, för vilka Snapdragon 660 på standardmodellen ochExynos 8895 på Plus-varianten. Dessa presterar också SoCs, men den nya 845 representerar toppen av kategorin just nu.

Vid det här laget måste vi förstå när dessa nya Meizu 16 kommer, som bör lanseras i version standard- Och Proffs. De första hypoteserna säger att den officiella presentationen kommer att fastställas till månaden augustiäven om det för tillfället bara är ett rykte.

Faktum är att vid det här laget borde vi nästan vara där, så håll utkik på våra sajter för att inte missa nästa nyhet.

Relaterade artiklar

Back to top button