Den nya MacBook Pro med M2 Pro och Max-processorer kommer till våren

De nya Apple-processorerna finns redan bland oss, och det borde inte vara en nyhet för någon att Cupertino-företaget redan börjar lösa vad de nya tilläggen till MacBook-linjen kommer att bli under andra delen av året.

Och för detta varnar Mark Gurman från Bloomberg redan att nästa som kommer kommer att vara MacBook Pro under våren, denna gång i två storlekar på 14 och 16 tum, och med M2- och M2 Pro-processorerna som inte är tillverkade av Apple.

Gurman: Apple tittar på MacBook Pros med M2 Pro och Max-chips i höst

Dessa nya processorer tar basen M2 som referens men lägger till fler kärnor till den, den här gången baserat på grafik som den huvudsakliga förbättringen, men vi bör inte bli alltför hoppfulla vad gäller hårdvaruförbättringar heller.

Därmed skulle den nyaste designen, tillsammans med miniLED-skärmar och MagSafe-laddare, finnas kvar, men i samma artikel är Gurman tydlig med att planen är för våren, men på grund av den eventuella bristen på chips kanske vi inte får se nya bärbara datorer förrän hösten 2023, så bara tiden kommer att utvisa vad som händer med den nya 2022 MacBook-familjen.

Relaterade artiklar

Back to top button