Den nya iPhone kommer att kosta $ 1000 enligt Goldman Sachs

Det har gått flera rykten om priset som Apple kommer att lägga på sina nya enheter för i år, och det är så många som fruktar att dessa är mycket dyrare än de redan är.

En ny rapport från Goldman Sachs analytiker indikerar att nästa iPhone 8 i sin basmodell kommer att kosta cirka 999 USD, och det skulle gå upp till $ 1099, priser som motsvarar versionerna 128 respektive 256 GB. Detta motsvarar en prishöjning på $ 130 jämfört med den tidigare iPhone.

Dessa priser sammanfaller med de nya funktioner som Apple kommer att introducera i denna nästa iPhone, bland vilka de inkluderar en 5,8-tums OLED-skärm utan ramar, en 3D -trycksensor, den nya A11 -processorn och dess minneskapacitet startar med 128 GB lagringsutrymme.

Utöver detta hänvisade finansbolaget till priserna på de andra två iPhone som Apple skulle presentera, 7S och 7S Plus. Först kommer att börja med $ 649 USD, medan Plus -versionen kommer att ha en $ 769 pris.

För närvarande har Apple inte tagit upp priset eller specifikationerna för dessa nya enheter – även om det aldrig har gjort det det återstår att vänta på att företaget äntligen ska presentera dem i september i år.

Källa: Business Insider

Relaterade artiklar

Back to top button