Den nya Huawei-smarttelefonen med 18:9-skärm kommer att presenteras den 22 september (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Den nya Huawei-smarttelefonen med 18:9-skärm kommer att presenteras den 22 september (foto)

Det blir nästa 22 september dagen Huawei kommer att avslöja den nya enheten för världen medelhög räckvidd många spår som redan har hittats på nätet. Vi pratar om modellen RNE-AL00sa också Rhonesom vi redan känner till en stor del av det tekniska databladet av tack vare certifieringen av TENAA.

Det kinesiska företaget har publicerat en ny teaserbild där smarttelefonen definieras som Huawei Maimang 6. Om det här namnet inte är bekant för dig beror det på att namnet “Maimang” endast används på den kinesiska marknaden, medan enheterna i denna linje i resten av världen identifieras av bokstaven Gsom förra årets G9 Plus.

Reklamaffischen bekräftar formfaktorn skärmsom borde vara den mest populära 18:9och rapporterar också logotyp gyllene – synlig längst ner till vänster – redan identifierad på baksidan av enheten på bilderna som släppts av TENAA.

De senaste timmarna har det också dykt upp nya riktiga foton som skulle representera den nya Huawei-smarttelefonen i färg Svartmen den förväntas också se den in blå Och guld-. I övrigt måste vi vänta några dagar till innan vi upptäcker alla detaljer, inklusive vad som kommer att vara det möjliga namnet som används för försäljning utanför Kina. Det kommer att kallas Huawei G10?

Relaterade artiklar

Back to top button